Project : CrushWine

Image

APPLICATION WEB

Image

UX / UI DESIGN

Image

SOLUTION SUR MESURE

Image
Context

Makifornia is een leider in Japanse catering in België en verdedigt een innovatief concept. hun idee is inderdaad om de pure Japanse culinaire traditie te combineren met de moderniteit van het Westen om haar klanten het beste van twee werelden te bieden. Makifornia was erg bezorgd over de dienstverlening aan zijn klanten en wilde via een unieke digitale oplossing een extra service bieden voor bestellingen en thuisbezorging.

Missie : Om aan de eisen en eisen van Crush Wine te voldoen, bedacht het Skooda-team een ​​uniek online universum om de meest optimale gebruikerservaring te creëren. Hierin hebben we

Image

E-shop

Image

basisintegratie van externe gegevens

Nadruk op UX / UI-ontwerp om het klanttraject en de verwachtingen die aankopen stimuleren te begrijpen. Maak een speciaal dashboard: Beheer van ongeveer 500 wijnreferenties en klantenbestellingen, Het raadplegen van statistieken en analytische gegevens waardoor het bedrijf zijn activiteiten kan verfijnen. Geïntegreerde interne database zodat de referenties van elk product op elk moment veilig en doorzoekbaar zijn. • Laat een fotoshoot maken zodat elke wijnreferentie in de juiste mate wordt uitgelicht.