Project : Le Bureau International Jeunesses

Image

APPLICATION WEB

Image

UX / UI DESIGN

Image

SOLUTION SUR MESURE

Image
Context

Makifornia is een leider in Japanse catering in België en verdedigt een innovatief concept. hun idee is inderdaad om de pure Japanse culinaire traditie te combineren met de moderniteit van het Westen om haar klanten het beste van twee werelden te bieden. Makifornia was erg bezorgd over de dienstverlening aan zijn klanten en wilde via een nieuwe digitale oplossing een extra service bieden voor bestellingen en thuisbezorging.

Missie : Het Skoora-team heeft een webapplicatie ontwikkeld die voldoet aan de unieke behoeften van lebij. In het bijzonder vroeg het project

Image

web applicatie

Image

basisintegratie van externe gegevens

Het opzetten van een externe database voor het opslaan en efficiënt gebruiken van webapplicatiegegevens. De ontwikkeling van een gepersonaliseerd dashboard dat eenvoudige bediening en een optimale ervaring voor elke gebruiker mogelijk maakt. Hiervoor heeft ons team zich gefocust op het UX / UI-ontwerpgedeelte om de eindgebruiker en hun verwachtingen beter te begrijpen en zo volledig te voldoen. Lees verder De mogelijkheid om de reisverslagen die door jongeren in internationale uitwisselingen worden opgesteld, te digitaliseren om het beheer en de goede werking van elk van hen te vergemakkelijken.