Project : Travelsmart

Image

APPLICATION WEB

Image

UX / UI DESIGN

Image

SOLUTION SUR MESURE

Image
Context

Makifornia is een leider in Japanse catering in België en verdedigt een innovatief concept. hun idee is inderdaad om de pure Japanse culinaire traditie te combineren met de moderniteit van het Westen om haar klanten het beste van twee werelden te bieden. Makifornia was erg bezorgd over de dienstverlening aan zijn klanten en wilde via een nieuwe digitale oplossing een extra service bieden voor bestellingen en thuisbezorging.

Missie : Skooda heeft al haar expertise aan het werk gezet om een ​​webapplicatie aan te bieden die voldoet aan de zeer specifieke wensen en eisen van Travel Smart en haar klanten.

Image

E-shop

Image

externe database-integratie

De webapplicatie is namelijk uitgerust met een UX / UI-ontwerp dat zorgt voor een optimale gebruikerservaring bij het bestellen van privéchauffeurs. Van de bestelling tot de aankomst van de chauffeur is alles zo ontworpen dat de klant zijn chauffeur in alle transparantie kan volgen, zodat hij zich kan blijven concentreren op zijn professionele activiteiten. Skooda heeft hiervoor een dashboard gemaakt voor het beheer van bestellingen voor de klant. Bovendien heeft Skooda de chauffeurs ook uitgerust met een dashboard gekoppeld aan een agenda, zodat ze het klantenbeheer gemakkelijker kunnen maken met respect voor hun precieze agenda.