Project : Tropisme

Image

E-COMMERCE

Image

UX / UI DESIGN

Image

SOLUTION SUR MESURE

Image
Context

Makifornia is een leider in Japanse catering in België en verdedigt een innovatief concept. hun idee is inderdaad om de pure Japanse culinaire traditie te combineren met de moderniteit van het Westen om haar klanten het beste van twee werelden te bieden. Makifornia was erg bezorgd over de dienstverlening aan zijn klanten en wilde via een nieuwe digitale oplossing een extra service bieden voor bestellingen en thuisbezorging.

Missie : Skoora heeft, in nauwe samenwerking met Tropisme, een op maat gemaakte e-commerce site ontworpen om te voldoen aan de eisen van de twee "werkplaats" en "winkel" afdelingen van het bedrijf.

Image

E-shop

Image

Aangepast verzoek

Het Skoora-team heeft een e-commerce site ontwikkeld met een UX / UI die een optimale gebruikerservaring biedt. De gebruiker heeft toegang tot een uniek en persoonlijk dashboard waarmee hij zijn bestellingen en producten kan beheren en desgewenst zijn statistische gegevens kan raadplegen. Voor Tropisme hebben we een digitale menukaart met QR-code gemaakt om veiliger en sneller te bestellen. Skoora voorzag eindelijk in de visuele behoeften van de Tropisme-site en sociale netwerken door een fotoshoot te organiseren om de aangeboden producten op de meest zinvolle manier vast te leggen.